2 Mart 2016 Çarşamba

Mart 2016 Kitap Tanıtımları


EPHESUS YAYINLARI





               
                          Kitabın Adı: İhanet Çarkları
                          Yazar: Büşra Toraman
                          Yayınevi: Ephesus Yayınları
                          Sayfa Sayısı: 480
                          Çıkış Tarihi: 1 Mart 2016


     İhanet bazen bir intikam, bazense hırslardan ibarettir. Ölüm ve yaşam arasındaki denge kadar hassastır sadakat. FBI Ajanı Gregg Reese, bir seri cinayet davasında tanıştığı Aleka sayesinde bambaşka bir dünyanın kapılarını aralamıştı. Amazonların varlığını öğrenmekle kalmamış, onlardan doğan erkek çocukların oluşturduğu bir toplulukla tanışmıştı; koperler. Aleka ile bu yabancı topraklara yaptığı yolculuk, sadece doğaüstü varlıkları değil, kendisini de keşfetmesini sağlamıştı. Bir süre sonra Gregg kendini amazonlar ve koperler arasındaki kırılgan dengede aracı olarak bulur. Herkesin sadakatinin sınandığı bu güç savaşında en çok zorlanan Gregg ve Aleka olacaktır. Artık iki düşman ırktan olsalar da, ortak bir amaç onları bir araya getirir ve ölümcül bir göreve çıkmaya mecbur bırakır. Bu görevde hem geçmişleriyle yüzleşecek, hem de birbirlerinin sırlarını keşfedeceklerdir. 
      Gregg bir yandan Aleka'nın kraliçe uğruna feda etmekten çekinmediği yaşamı için mücadele ederken, bir yandan da hayatını sorgulamaya başlar. Her şey bir tesadüf müydü, yoksa en başından beri bilmediği güçler tarafından yönlendiriliyor muydu? Uğradıkları ihanetlere rağmen, bu tehlikeli dönemeçten geçmeyi başarabilecekler miydi? Peki ya yolun sonu burasıysa? Her KAÇIŞ başka bir kovalamacadır. Ve her KOVALAMACA başka bir MACERA ile son bulur.










                   Kitabın Adı: Seni Severken
                   Yazar: Güneş Demirel
                   Yayınevi: Ephesus Yayınları
                   Sayfa Sayısı: 480
                   Çıkış Tarihi: 4 Mart 2016


     Karşılıksız bir aşka ömrünüzü adayabilir misiniz? Deniz, kendini bildiğinden beri âşıktı Ateş'e. Tüm geçmişini dolduran ve geleceğin bile silemeyeceği bir aşka emanet etmişti kalbini. Onun için nefes almak demek, Ateş demekti. Ne yıllar vazgeçirebilmişti onu sevdasından, ne de sevdiği adamın başkasına ait olduğunu bilmek… Her geçen gün umudunu yitirse de, kalbinin pusulası hep Ateş'i gösteriyordu. Peki, vazgeçmemek, çok istemek yeter miydi hayallerin gerçek olmasına?
     Ateş, mükemmel bir yaşama sahip olduğunu düşünürken yanılmıştı. Hiç beklemediği bir anda hayatının yönü değişmiş, bir yaprak gibi savrulmuştu. Kendine yeni bir düzen kurmaya çalışırken, içinde yanan ve yandıkça daha da büyüyen nefret duygusuyla baş edebilecek miydi? Kalbinize dokunacak bir aşk hikâyesi okumaya hazır mısınız?

İNDİGO KİTAP









                       Kitabın Adı: Her Gün Biraz Daha Yakın
                       Yazar: Jennifer Weiner
                       Çevirmen: Eda Aksan
                       Yayınevi: İndigo Kitap
                       Sayfa Sayısı: 384
                       Çıkış Tarihi: 1 Mart 2016


    İkinci şans, gerçek aşk ve akıp giden yaşam üzerine unutulmaz bir hikaye...
    Rachel ve Andy bir gece Acil Servis'te karşılaştıklarında sadece sekiz yaşındalardı. Doğuştan kalp rahatsızlığı olan Rachel ölümün kıyısında yaşarken, Andy kolu kırılmış yalnız bir çocuktu. Bir daha asla karşılaşamayacaklarını sanarak ayrıldılar...
    Oysa zengin bir yaşam süren Rachel ve Philadelphia'nın belalı sokaklarından koşarak uzak durmaya çalışan Andy'nin yolları yıllar sonra yeniden kesişecekti, hem de bu kez aşkla!
    Her Gün Biraz Daha Yakın'da Rachel ve Andy'nin aşkı, sevgiyi ve yaşamdaki doğruları arayışlarını okurken insanların ne kadar değişebileceğine ve gerçek aşka şahitlik edeceksiniz. 

MARTI YAYINLARI









                          Kitabın Adı: Sonbahar Kokusu
                          Yazar: Brenda Novak
                          Çevirmen: Ilgın Yıldız
                          Yayınevi: Martı Yayınları
                          Sayfa Sayısı: 448
                          Çıkış Tarihi: 2 Mart 2016


    Bazen gerçek bir hayat yaşamak için iyi rol yapmak gerekir. Kadınların gözdesi, ünlü Hollywood yıldızı Simon O'Neal'ın kariyeri alkol ve eğlence dünyasına olan düşkünlüğü yüzünden tehlikeye girmiştir. Diğer yandan eski karısı, oğlunu ona göstermemektedir ve önünde zorlu bir velayet davası vardır.
    Simon'ı bu karışıklığın içinden kurtarabilecek tek kadın, kendisinin de müşterisi olduğu halkla ilişkiler şirketinin sahibi Gail DeMarco'dur. Cinsel taciz dedikodusuyla sarpa saran ilişkileri, ani bir kararla profesyonel bir evliliğe dönüşür. Dışarıya verecekleri doğru imaj Gail'in şirketini, Simon'ın da kariyerini ve oğluyla olan ilişkisini kurtaracaktır.









                          Kitabın Adı: Kargalar Meclisi
                          Yazar: Leigh Bardugo
                          Çevirmen: Ömer Mülazım
                          Yayınevi: Martı Yayınları
                          Sayfa Sayısı: 528
                          Çıkış Tarihi: 7 Mart 2016


     İntikam duygusuyla yanıp tutuşan bir mahkûm. Bahis düşkünü bir keskin nişancı Ayrıcalıklı hayatını geçmişte bırakan bir kaçak, Hayalet ismiyle tanınan bir casus Hayatta kalmak için sihir kullanan bir cellat Ve hepsini bir araya getiren kaçış uzmanı bir hırsız, 6 Tehlikeli serseri 1 Imkânsiz görev. Bu ekip büyük bir felaketi önleyebilecek tek seçenek, tabii önce birbirlerini yok etmezlerse.










                           Kitabın Adı: Zamansız Fırtına              
                           Yazar: Linda Howard                        
                           Çevirmen: Duygu Özen                       
                           Yayınevi: Martı Yayınları                      
                           Sayfa Sayısı: 416      
                           Çıkış Tarihi: 7 Mart 2016


    Otuzlu yaşlarında, kötü bir evliliği geride bırakmış bir kadın ile ordudaki görevinden ayrılmış, içine kapanık, sert ve çekici bir adamın yolları aynı kasabada av rehberliği yapan iki rakip olarak kesişir. Her şey Angie'nin, müşterilerini götürdüğü av sırasında görmemesi gereken bir cinayete tanık olmasıyla başlar. Genç kadın artık dolu bir silahın yanlış tarafındadır, onu bu beladan kurtaracak tek kişi ise rakibi Dare'dir. Kör edici fırtına patlak verdiğinde olaylar tahmin edilemez bir hızla gelişir. Tehlikenin doruklarına ulaşan bu kaçma kovalamaca, iki rakibi beklenmedik bir sona doğru sürükleyecektir. Gölge Kadın, Gözyaşlarını Sildiğim Gün ve Aşk Tuzağı'yla okurları kendine bağlayan Linda Howard, ateşli duygularıyla savaşmak zorunda kalan karakterleriyle tutkulu bir maceraya daha imza atıyor.

YABANCI YAYINLARI









                     Kitabın Adı: Bir Köpek Bakısının İtirafları  
                     Yazar: Lindsey Grant                        
                     Çevirmen:  Nur Küçük                        
                     Yayınevi:  Yabancı Yayınları                      
                     Sayfa Sayısı: 288       
                     Çıkış Tarihi: 4 Mart 2016


   Hayvan dostlarının ve evcil hayvanların gizli dünyasına sıcacık bir bakış!
Köpeklerine evde pişirdikleri öğünleri yediren ya da evcil hayvanları kendilerini yalnız hissetmesin diye Animal Planet kanalını tüm gün açık bırakan hayvan dostlarının gizli dünyasına bir yolculuk yapmaya hazır mısınız?
    Tam zamanlı köpek bakıcısı olan Lindsey Grant yatağını birçok köpekle paylaşmış, egzotik kuşlara özel yemekler pişirmiş, hem hayvanlar hem de çiftler arasındaki sayısız kavgayı ayırmış, son günlerini yaşayan birçok can dostunun bakımını üstlenmiş ve sorumluluğu olan hayvanların zorlu ihtiyaçlarını ve sahiplerinin tuhaf isteklerini karşılamıştı. Şimdi ise evcil hayvan bakım endüstrisinin iç yüzünü ve tüylü dostları için insanların neler yapabileceğini son derece ilginç ve komik hikâyelerle okura sunuyor.
    Kızarmış ekmek delisi bir sultanpapağanından tutun da gazlı bir tazıya kadar birçok unutulmaz karakterin sayfalarında yer aldığı Bir Köpek Bakıcısının İtirafları, evcil hayvanların ve onları sevenlerin hikâyeleriyle dolu.

NOVELLA YAYINLARI









                          Kitabın Adı: Tek İstediğim Sensin
                          Yazar: Katie Ashley
                          Çevirmen: Derya Engin
                          Yayınevi: Novella Yayınlaır
                          Sayfa Sayısı: 336
                          Çıkış Tarihi: 2 Mart 2016


    Puslar dağılır, sen yine de aşka inan. Aidan, Emma'yı hayal kırıklığına uğratmıştır ve kendini içkiye verip hem Emma'ya karşı hem de geçmişte yaptığı hataların pişmanlıkları arasında boğulmuş durumdadır. Emma ise o kadar üzgün ve umutsuzdur ki yeni tanıştığı birinin ona olan ilgisine kayıtsız kalamaz. Ancak bu adamla yaşadıkları onu gerçek duygularını sorgulamaya itecektir. İki ayrı yöne savrulan Emma ve Aidan, pusların ardından çıkıp tam da hayatlarını yoluna koyduklarında yeni ve heyecanlı bir sürprizle karşılaşacaklardır.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

sanırım tek istediğim sensin kitabı seri

Unknown dedi ki...

Evet, bu ikinci kitap ^-^

Yorum Gönder