21 Eylül 2014 Pazar

Çığlık - Becca Fitzpatrick (Yorum)





                     Kitabın Adı: Çığlık
                     Yazar: Becca Fitzpatrick
                     Çevirmen: Sevinç Tezcan Yanar
                     Yayınevi: Pegasus Yayınları
                     Sayfa Sayısı: 408
                     Baskı Yılı: 2011

   Kitapta biraz hayal kırıklığına uğradım. Macera ve meraklandırıcı olaylar konusunda tamdı ancak tehlikeli oğlanımız Patch bu sefer kitapta biraz azdı. Nora ile aralarına bir soğukluk giriyor ve Patch uzaklaşmaya başlıyor. 

  Bu aralarda kasabaya yeni bir çocuk geliyor; Scott, Nora'nın çocukluk arkadaşı ve onun da sakladığı pek çok sır var. Nora ve Vee yine bu sırları ortaya çıkarmayı akıllarına sokarlar. Doğal olarak da başlarına yine bir sürü bela açarlar. Patch Nora'dan uzaklaşınca, Nora intikam olarak başına bela açıyor.

Nora babasının katilini öğrenmek için bu kitapta çok çalışıyor. Olaylar meraklandırıcı. Biz bir şey düşünürken çok farklı şeyler ortaya çıkıyor. 
"Sen benimsin. Melek"

 Yazarın olayları yazışı çok güzel yani bence çok güçlü bir kalemi var. Meraklandırıcı. Ancak Patch olmadığı için ben biraz sıkılmıştım ve kitabın sıkıcı gideceğiniz düşünmüştüm çünkü o tehlike katıyordu. Düşündüğüm gibi değilmiş. Biraz sıkıcı, biraz sinirlendirici bir kitaptı. Tabi ki her mükemmel olamaz bu da malesef mükemmel değildi: 

Puanım:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder