29 Eylül 2015 Salı

KVBT 13. Tur 5. Gün: Kuzey Masalı | Okumak İçin 5 Neden



   Selaam! Tur kitabımız Kuzey Masalı'nı okuyan pek çok kişi beğendi. Biz de kitabın neden beğenildiği hakkında bir yazı yazmaya karar verdik. İşte bu kadar beğenilen kitabı okumanız için 5 neden;


1) Masal'ın renkli karakteri çok eğlendiriyor. Masal o kadar enerjik, renkli, eğlenceli ve sakar bir kız ki kitabı aşktan boğmuyor aralara bolca eğlence katıyor. Bu sakarlıkları sizi ilk bölümden son bölüme kadar eğlendirecek.

2) Masal ve Kuzey'in aşkı hiç bitmiyor. Tartışsalar da, sinirlenip bağırsalar da hatta oturup ağlasalar da birbirlerine olan aşkları hiç tükenmiyor. Kuzey'in sert, sinirli yapısı ve Masal'ın neşeli yapısı birleşince ortaya çok güzel bir aşk çıkıyor.

3) Aralardaki maceralar insanı meraklandırıyor. Kitap aşk üzerine yazılmış bir kitap evet, ama tabii ki BİS ajanlarının tehlikeli görevleri hiç bitmez, düşmanları çoktur. İşte bu düşmanlar kitapta bizi meraklandırıyor ve okumak istemenizi, olayların çözülmesini sağlıyor.

4) Kitabın son bölümlerini çok beğeneceksiniz. Bir kitabın en sonu ya çok güzeldir ya çok kötü ama bu kitabınki kesinlikle güzeldi. Her şeyi bir masal gibi güzel ve eğlenceli bir sona bağlamışlar. Kitabı bitirdiğimde yüzümde bir gülümseme vardı.

5) Yazarın kalemi sıkıcı değil. Yazarımız bence gayet güzel yazmıştı. Çok basit, kısa kısa gereksiz yere kitabı uzatacak cümleler yoktu kitapta. Kitapta ön plana çıkan aşk insanı sıkacak kadar yapmacık değildi. Karakterlerin yaşadıkları olaylar gayet mantıklı bir şekilde çözümlenmiş ve kugulanmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder