8 Mayıs 2016 Pazar

Design Berry Defterler



   Geçtiğimi günlerde Design Berry'nin tasarımcısı Gaye bana kendi hazırladığı defterlerden hediye etti. Bu defter ve verdiği emekler için çook teşekkür ederim. Küçüklüğümden beri Peter Pan'a bayıldığım için kapağa onun bir görselini çizmesini rica ettim ve paketi açtığımda hayalimdekinden çok daha güzeli ile karşılaştım ^-^

    Gaye, Instagram hesabı olan Design Berry'de kendi elleri ile sizin isteğinize göre hazırladığı defterlerden satıyor. Ben bu kraft kağıttan kapaklı olan deftere sahibim ancak kendisi bunun çok çok daha güzeli olan sert ahşap kapaklı defterler de hazırlıyor. Kapağı seçtikten sonra sıra geliyor iç kağıdı seçmeye. Renk renk kağıtlardan istediğinizi seçebiliyorsunuz. Kağıdı da seçtikten sonra ipin rengini de seçiyorsunuz.



     Ve sıra geldi kapağı seçmeye ister kanaviçe işlemeli ister baskılı yaptırabiliyorsunuz. Kapakta istediğiniz her şey olabiliyor. 

      Deisgn Berry, sadece defter tasarımı yapmıyor aynı zamanda organizasyon işiyle de ilgileniyor. Baby shower, doğum günü, hastane odası süslemesi, diş buğdayı, kına gecesi ve altın günü gibi seçenekler bulunuyor ve onlar için de özel tasarımlar hazırlıyor. Bunların yanında bir de poster ve davetiye tasarımı da yapıyor.

     Kısacası her şeyi istediğiniz şekilde ve özenle yapıyor Design Berry. Hayatınızın pek çok anında ihtiyacınızın olabileceği şeyleri onda bulabilirsiniz. Dilerseniz bu güzellikleri arkadaşlarınıza özel günlerde hediye edebilirsiniz.

      Design Berry Instagram Sayfası için buraya tıklayınız.
      Design Berry internet sitesi için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder